CIKKEK CSILLAGJEGYEK NAPI HOROSZKÓP HETI HOROSZKÓP   PÉNZENERGIA E-MAIL JÓSLÁS
KOS BIKA IKREK RÁK OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK
Bak csillagjegyűek jellemzése

BAK CSILLAGJEGYŰEK JELLEMZÉSE

Ha december 22-e és január 20-a között születtél, akkor Te bizonyára bak jegyű vagy! Tudtad, hogy a csillagjegyed szinte mindent elárul rólad? Pedig ez így van, és ez több száz, több ezer éves tudomány. Tudd meg, hogy a csillagjegyed szerint milyen vagy!

A csillagjegyek úgy alakultak ki, hogy az ókorban a Napot körülvevő, látható sávot tizenkét csillagképbe sorolták. A csillagképek onnan kapták a nevüket, hogy régen az egymáshoz közel levő csillagokat összekötötték, és valamilyen emberhez, állathoz vagy tárgyhoz hasonlították. A csillagok mozgás közben álladóan közelednek és távolodnak, ezért a csillagképek örökös változásban vannak, sok ezer év múlva talán már egészen más lesz az alakjuk, mint ma.

Elem: Föld.
Mottói: "Csak magamra számíthatok! "; "A Kötelesség mindenekelőtt!".
Erősségei: türelmes, rendszerető, gyakorlatias, becsületes, szorgalmas, nagyon jó munkaerő, racionális, kötelességtudó és megbízható.
Gyengeségei: rideg, gyanakvó, munkamániás, hideg, érzelemmentes, merev, visszahúzódó, konzervatív, konok és lassú észjárású.
Hobbijai: Szeret olvasni, varrni, zenét hallgatni. Szívesen választ olyan elfoglaltságot, amely nem kötődik nagy társasághoz és amellyel időnként " indokolatlan " félre tud vonulni. Kedveli az üvegfestést, kerámiázást, kézművességet.
Sportjai: Ember legyen a talpán, aki rá tudja venni a sportra, hiszen mindig van valami kifogása, hogy kibújjon a mozgás alól. Ha mégis jut rá ideje, illetve ereje, az arisztokratikus sportokat kedveli. Ilyen a golf, a tenisz, a fallabda. Mentségére szóljon: hiába van farkasétvágya, hajszál vékony.
Ideális partnerei: Szűz, Rák és a Halak.

Karakter: Mozgása lassú és óvatos. Nyugodt jellem, mindent megfigyel. Koránál sokkal értettebb megjelenésű. Időnként szüksége van a teljes visszavonulásra, az egyedüllétre, s ezt feltétlenül meg kell hagyni neki. Ellenkező esetben menekülésre fogja a dolgot. Tartózkodó, zárkózott ember, aki azonban igen mély érzésű.

Fellépés: Sokáig szemlélődik, mielőtt konkrét tettekre szánná el magát. Inkább befelé forduló, nehezen oldódik fel az új helyzetekben, és az új emberek között. Megjelenése sohasem hivalkodó, inkább túlságosan is komoly. Öltözködése, eleganciája néha évekkel megelőzi életkorát. Nem tolakodó, gyakran tör rá a " bocsánat, hogy élek " vagy a " nem akarok zavarni " érzés és ez viselkedésében is megnyilvánul. Ha sokan emiatt kicsit sajnálják is, őszinte tekintetével velük is sikerül megkedveltetni magát. Visszahúzódó és csendes, nem szívesen helyezi magát előtérbe.

Munka: Nagyon megbízható, kötelességtudó, pontos, rendes munkaerőt ismerhetünk meg benne. Biztonságban érzi magát minden olyan területen, ahol előre meghatározott dolgokat kell követni. Rengeteg energiát fordít a feladataira, éjt nappallá téve képes dolgozni, munka közben észre sem veszi az idő múlását. Igen fejlett a diplomáciai érzéke, ezért az sem ritka, ha egész fiatalon vezetői pozíciót tölt be. Beosztottként igyekszik a legjobb tudását adni és szép lassan építgeti előre megtervezett karrierjét. Hajlamos lehet a morgásra, de a belső lázadásait mindig elnyomja, nem engedi felszínre törni, s ha kell, tűr.

Stílus: Mivel nem szeret kitűnni a tömegből, az egyszerű és praktikus öltözködés híve és sokat ad a minőségre is. Színekben inkább a sötét tónusok állnak közel hozzá. Eleganciájában van valami távolságtartó, hűvös komolyság. Jó állnak neki a pasztellszínek és a szürke is.

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Idézett hozzászólás:

Nekem teljesen telibe talált a jellemzése, minden szava igaz rám, 1-et kivéve. Ennyire még senki nem tudott rám illő dolgokat mondani.Azt az 1 dolgot   el is árulom, ami nem igaz sajnos, az hogy nem vagyok vékony, soha nem is voltam az gyerekként is gurultam, és bizony most is van rajtam legalább 30kg plussz. És mivel a sport nem az én asztalom, és enni viszont szeretek, bár mostmár nagyon odafigyelek hogy mit, és mennyit eszek. Sajnos nem tudok lefogyni. Ez a változó kor után  stagnáló suly marad . De hát ez van , már nem is erőlködök, egész életemben küzdöttem a kilókkal, már beleuntam, 58 évesen már nem érdekel igazán. ilyen vagyok és kész.

 

Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
61 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 KorábbiakLegelső hozzászólások
2016.02.02. 21:27
KISS GYÖRGYNÉ

A lassú mozgás sosem volt jellemző rám pedíg már 63 éven túl vagyok a fel fogásom sem lassú csak ha fáradt vagyok

2016.02.02. 19:50
Herczeg Magdolna

Nekem teljesen telibe talált a jellemzése, minden szava igaz rám, 1-et kivéve. Ennyire még senki nem tudott rám illő dolgokat mondani.Azt az 1 dolgot   el is árulom, ami nem igaz sajnos, az hogy nem vagyok vékony, soha nem is voltam az gyerekként is gurultam, és bizony most is van rajtam legalább 30kg plussz. És mivel a sport nem az én asztalom, és enni viszont szeretek, bár mostmár nagyon odafigyelek hogy mit, és mennyit eszek. Sajnos nem tudok lefogyni. Ez a változó kor után  stagnáló suly marad . De hát ez van , már nem is erőlködök, egész életemben küzdöttem a kilókkal, már beleuntam, 58 évesen már nem érdekel igazán. ilyen vagyok és kész.

 

2016.01.08. 19:06
Hegedűs Mária

Nagyrészben tényleg a rám jellemző dolgokat írja, de a türelem és nyugodtság nem én vagyok.

2015.09.03. 19:32
Mercédesz

Annak ellenére hogy a bakokat ímádják türelmes és szorgalmas (ez utóbbi kedvfüggő, de ugyanakkor nagyon ritka is) egyénként leírni, eddig a legpontosabb Bak horoszkóp, amivel találkoztam!

Hobbinál minden stimmel, mondjuk a varrást kicserélném technológiai eszközökre. Amikor nem olvasok vagy zenét hallgatok vagy a telefonon vagy a gépen nyomogatom a gombokat. "Kreativitásom" kicsit megkopott az évek során és a kézművesség helyét is átvette a rajzolás/eredeti képről való másolás és kiegészítés, de azért vannak egyedi ötleteim, néha.

"Arisztokratikus sportokat" szintén kicserélném úszásra, amit kb. az egyetlen olyan értelmes sportnak tartok amit csinálok is - igaz ezt senki sem mondaná el egy Föld elemű emberről. Sajna nem vagyok hajszál vékony de ha igaz lenne ezer örömmel haszmálnám mint mentséget csakhogy ne kelljen mozognom. Golfot is valamilyen szempontból szeretem csak nem tudok se rá koncentrálni, se komolyan venni.

Fellépés megint minden 100%-ig pontos, habár a szürkével annyira nem értek egyet. Általában az első kezem ügyébe kerülő kényelmes ruhát veszem meg, szín nem számít.

2013.11.07. 14:53
Teréz Zolcer izsák

Tükéletes leirás

 

2013.05.30. 07:55
jobbagy istvan

aa


2013.04.12 07:45
Babi

„ Igen nagyon sok tulajdonság illik a bakokra,de ne felejtsük el a genetikát és azt hogy hová születünk, milyen közegbe.Pontosan nem illenek rá minden bakra ezek a tulajdonságok,hiszen nagyon sok külső tényezőktől függ ki milyen emberré válik az idő folyamán.

2013.05.23. 14:51
Szücs Andrea

Ennek a fele sem igaz!Imádok sportolni és bármi nemű mozgással járó feladatot is!Még a hóban is bringázok!Nagyon nyitott és vállalkozó szellemű vagyok!Rengeteg barátom van!Imádok kitűnni a tömegből!Nem szeretek úgy kinézni mint mások!Az elegáns ruhákat nem nagyon szeretem!A diplomáciai érzékem nulla!Gyorsan kimondom amit gondolok  és nem szoktam érte bocsánatot kérni!Ha lázadok azt is tudja a körülöttem lévő világ!Semmi szín alatt nem tartogatom magamban,ha bajom van valamivel!És Imádom a feltűnő színeket!Röviden kb. semmit sem találtatok el!

Én Dec.25-én születtem!

2013.05.23. 11:13
Szisz

Van ami rám illik,de van ami abszurd nem én vagyok!Se sport,se érzelem terén!

2013.05.23. 07:26
ÉVÍKÉM

HÁT ENNEK A FELE SEM ÍGAZZZ !*-*

2013.05.09. 14:08
kovács mária

ez egy akkora marhaság még hogy vékony meg a többi semmi sem igaz rám a munkát kivéve.

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
E-mail jóslás

 
Rontásvizsgálat

 
Ajándék neked!

 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Pénzenergia

 
Pénzenergia

 
Szerelmi kötés

 
Legfrissebb cikkek
Friss bejegyzések
2016.03.08. 22:59
2016.02.21. 22:28
2016.02.10. 19:13
2016.02.07. 20:49
2016.01.07. 19:24
 
Hirdetés

 
Regisztráció
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Tetszett? Oszd meg!
 
 

 

 

AstroWorld - Bennünk a jövőd! 2010 - 2016 ˆ Minden jog fenntartva
Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-53560/2012 -  Általános Szerződési Feltételek

tumblr hit tracking tool

 

Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!    *****    Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??    *****    Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!    *****    A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom    *****    Olvasód leszek! Nyerj 100 Kreditet! Gyere ha szeretsz Olvasni.    *****    Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok    *****    Mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Ajándékozol? Posztoltál már róla? Mutasd meg!    *****    Versenyeznél? Építenél új portált? Milyen témában? Milyen nyeremény motiválna? A TE ötleteidre is kíváncsiak vagyunk!    *****    A karma megnyilvánulásai    *****    MARGOT ROBBIE HUNGARY! MARGOT ROBBIE AUSZTRÁL OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕ MAGYAR RAJONGÓI HONLAPJA! MARGOT ROBBIE HUNGARY!    *****    Lovak szerelmeseinket itt a helye! Tartozz te is közénk! KATT!KATT!KATT!MEGÉRI!KATT!KATT!KATT!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,ajándék 3 év elõrejelzés,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid Katt!    *****    Születési horoszkóp + 3 éves elõrejelzés + biotérkép, 3000 Ft.Az ajándék,teljesen ingyenes konzultáció,rendeld meg KATT!    *****    Aktív videojáték honlap! Ingyen G-portál kreditek csak a készlet erejéig! Ne maradj ki te se belõle! Kattints ide! <3