CIKKEK CSILLAGJEGYEK NAPI HOROSZKÓP HETI HOROSZKÓP   PÉNZENERGIA E-MAIL JÓSLÁS
KOS BIKA IKREK RÁK OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK
Bak csillagjegyűek jellemzése

BAK CSILLAGJEGYŰEK JELLEMZÉSE

Ha december 22-e és január 20-a között születtél, akkor Te bizonyára bak jegyű vagy! Tudtad, hogy a csillagjegyed szinte mindent elárul rólad? Pedig ez így van, és ez több száz, több ezer éves tudomány. Tudd meg, hogy a csillagjegyed szerint milyen vagy!

A csillagjegyek úgy alakultak ki, hogy az ókorban a Napot körülvevő, látható sávot tizenkét csillagképbe sorolták. A csillagképek onnan kapták a nevüket, hogy régen az egymáshoz közel levő csillagokat összekötötték, és valamilyen emberhez, állathoz vagy tárgyhoz hasonlították. A csillagok mozgás közben álladóan közelednek és távolodnak, ezért a csillagképek örökös változásban vannak, sok ezer év múlva talán már egészen más lesz az alakjuk, mint ma.

Elem: Föld.
Mottói: "Csak magamra számíthatok! "; "A Kötelesség mindenekelőtt!".
Erősségei: türelmes, rendszerető, gyakorlatias, becsületes, szorgalmas, nagyon jó munkaerő, racionális, kötelességtudó és megbízható.
Gyengeségei: rideg, gyanakvó, munkamániás, hideg, érzelemmentes, merev, visszahúzódó, konzervatív, konok és lassú észjárású.
Hobbijai: Szeret olvasni, varrni, zenét hallgatni. Szívesen választ olyan elfoglaltságot, amely nem kötődik nagy társasághoz és amellyel időnként " indokolatlan " félre tud vonulni. Kedveli az üvegfestést, kerámiázást, kézművességet.
Sportjai: Ember legyen a talpán, aki rá tudja venni a sportra, hiszen mindig van valami kifogása, hogy kibújjon a mozgás alól. Ha mégis jut rá ideje, illetve ereje, az arisztokratikus sportokat kedveli. Ilyen a golf, a tenisz, a fallabda. Mentségére szóljon: hiába van farkasétvágya, hajszál vékony.
Ideális partnerei: Szűz, Rák és a Halak.

Karakter: Mozgása lassú és óvatos. Nyugodt jellem, mindent megfigyel. Koránál sokkal értettebb megjelenésű. Időnként szüksége van a teljes visszavonulásra, az egyedüllétre, s ezt feltétlenül meg kell hagyni neki. Ellenkező esetben menekülésre fogja a dolgot. Tartózkodó, zárkózott ember, aki azonban igen mély érzésű.

Fellépés: Sokáig szemlélődik, mielőtt konkrét tettekre szánná el magát. Inkább befelé forduló, nehezen oldódik fel az új helyzetekben, és az új emberek között. Megjelenése sohasem hivalkodó, inkább túlságosan is komoly. Öltözködése, eleganciája néha évekkel megelőzi életkorát. Nem tolakodó, gyakran tör rá a " bocsánat, hogy élek " vagy a " nem akarok zavarni " érzés és ez viselkedésében is megnyilvánul. Ha sokan emiatt kicsit sajnálják is, őszinte tekintetével velük is sikerül megkedveltetni magát. Visszahúzódó és csendes, nem szívesen helyezi magát előtérbe.

Munka: Nagyon megbízható, kötelességtudó, pontos, rendes munkaerőt ismerhetünk meg benne. Biztonságban érzi magát minden olyan területen, ahol előre meghatározott dolgokat kell követni. Rengeteg energiát fordít a feladataira, éjt nappallá téve képes dolgozni, munka közben észre sem veszi az idő múlását. Igen fejlett a diplomáciai érzéke, ezért az sem ritka, ha egész fiatalon vezetői pozíciót tölt be. Beosztottként igyekszik a legjobb tudását adni és szép lassan építgeti előre megtervezett karrierjét. Hajlamos lehet a morgásra, de a belső lázadásait mindig elnyomja, nem engedi felszínre törni, s ha kell, tűr.

Stílus: Mivel nem szeret kitűnni a tömegből, az egyszerű és praktikus öltözködés híve és sokat ad a minőségre is. Színekben inkább a sötét tónusok állnak közel hozzá. Eleganciájában van valami távolságtartó, hűvös komolyság. Jó állnak neki a pasztellszínek és a szürke is.

61 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2013.05.02. 07:23
Urbánné Bodó Mónika

ja és igen imádok enni és sokat nasizok de mégis nagyon vékony :)


2013.05.02 07:21
Urbánné Bodó Mónika

„ Hello Bakok!

Köszönöm a  jelemzést . Van ami igaz és van ami nem

. Én pl sajtkukac vagyok és amig ki nem lyukadt a tüdöm aktivan sportoltam .  Társaság függö hogy milyen vagyok. van amikor szotlan és van amikor be nem áll a szám .

 És nagyon érzelmes vagyok nem pedig érzéketlen  ez a bajom ,gyanakvó... igen az  vagyok . Mozgásomra nem igazán lehetne mondani hogy lassu lomha  sőt . de a a többi stimmel.

Idézet
2013.05.02. 07:21
Urbánné Bodó Mónika

Hello Bakok!

Köszönöm a  jelemzést . Van ami igaz és van ami nem

. Én pl sajtkukac vagyok és amig ki nem lyukadt a tüdöm aktivan sportoltam .  Társaság függö hogy milyen vagyok. van amikor szotlan és van amikor be nem áll a szám .

 És nagyon érzelmes vagyok nem pedig érzéketlen  ez a bajom ,gyanakvó... igen az  vagyok . Mozgásomra nem igazán lehetne mondani hogy lassu lomha  sőt . de a a többi stimmel.

Idézet
2013.04.19. 11:20
Bálintné Évi

Igen ha az illető férfi a jellemzés többszörösen helyt álló;rideg érzelem mentes,öncélú magának való,a levegő megfagy körülötte,az összes jegy közül ö a legnagyobb érzelmi terrorista! Tisztelet a kivételnek  :)

Idézet
2013.04.12. 07:45
Babi

Igen nagyon sok tulajdonság illik a bakokra,de ne felejtsük el a genetikát és azt hogy hová születünk, milyen közegbe.Pontosan nem illenek rá minden bakra ezek a tulajdonságok,hiszen nagyon sok külső tényezőktől függ ki milyen emberré válik az idő folyamán.

Idézet
2013.04.05. 08:25
Börcsök Anikó

sok igazság van benne, de hogy vékony lennék....az sajna nem igaz....:)

 

Idézet
2013.03.31. 10:49
Laci

"Gyengeségei: ... érzelemmentes....

Karakter:   ......igen mély érzésű....."

Ezek szerint én egy érzelemmentes, igen mély érzésű bak vagyok.  Bla-bla-bla-bla....

Idézet
2013.02.28. 16:54
Zsozsó

Kitartónak kitartó vagyok,makacs is. Szeretek társaságba járni,a stílusom pedig nem az a szürke kisegér :D Imádok sportolni,rendszeresen csinálom,mert élvezetemet lelem benne,és kell,hogy kiadjam a feszültséget. Az észjárásom nem éppen lassúnak mondható,kifejezetten gyors,és logikus. Nem szeretem,ha sajnálnak,de azt,hogy ha elismernek,megbecsülnek,felnéznek rám,azt annál inkább. Lusta disznó vagyok. Kedv kérdése,hogy teljesítem-e a kötelességeket :D Nincs olyan,hogy ne késsek el valahonnan. Számomra nem érdekel,hogy kitűnök-e a tömegből,vagy sem,nem az fogja inspirálni,hogy mit veszek fel. Ha valami nem tetszik,általában hangot adok neki. Szeretek néha félrevonulni,de egy kis  magányra minden léleknek szüksége van,nem csak a bakoknak..Megbízni természetesen nem az első jöttmentben fogok. Az érzelmeim kimutatása: ki mennyire old fel,kivel mennyire jövök ki,és ki mit hoz ki belőlem,milyen velem az illető-ezektől függenek. Ridegnek rideg tudok lenni,mert igényeltetik. Konzervatív :D Nem mondanám :DD Ami viszont igaz rám: mély érzésű vagyok,a kézműves kreatív hobbikat tényleg szeretem,mindent megfigyelek-elemzek,és valóban racionális vagyok,mert nem árt.

Érdekes,mit írnak a bakokról, a 90 %-a nem igaz rám,dehát asztrológia 5000 éves tudományág....


2012.12.28 12:20
Enci

„ hát a" gyengeségeink" az nem igaz rám, nem vagyok se rideg se merev se gyanakvó, sőőőt, szerintem inkább "mindenkiben megbízik" aztán meg csalódik :)

Idézet
2013.01.31. 11:08
Pálfi Ibolya

Akiket eddig megismertem Bak jegyűként -magam is az vagyok- igen súlyos jellempróbáló élethelyzeteket kaptak. Ha csak 1 Bak jegyű van a családban, férj,gyerek,feleség,testvér, mindenkor láttam akár halmozottan is a komoly, akár évtizedekre is kiható próbatételeket. Számomra elég meglepő a sok Bak jegyű "humorista", és színész. Magam gyorsan felismerem a Bak jegyű írókat, filmrendezőket,zenészeket a stílusuk, gondolatiságuk alapján. Sok kiemelkedő teljesítményt nyújtó sportoló van közöttük. Ha egy Bak életkorával arányban nem képes emelkedett szellemiségű lenni, akkor valóban kellemetlen embertárs. A Baknál nagyra tartom a jellemet, legyen ember tisztelő, gyerekkor tisztelő, és őrizze meg méltóságát nőiségében. Egyáltalán nem tudom elképzelni, hogy 1 Rák, v. Halak társam legyen. Tulságosan hangulat emberek és én ezt érzelmi zsarolásnak érzem.

Idézet
2013.01.25. 21:08
Márti

Nagyontalál rám, szinte minden: január 4, skorpió aszcendens. A sportoknál van némi eltérés: a teniszt imádom, de emellett a kézilabda, röplabda hobbyszinten, aerobic, sízés.

A "bocsánat hogy élek" is  néha rámtör, mások prblémát meghallgatom, segítek, az enyémmel nem terhelek másokat.  A színek is találnak: kék, zöld, fekete, szürke, ritkán  a piros.

Idézet
2013.01.24. 07:49
monika

szeretem a sotet szineket es erdekel a kezmuvesseg 

ezehi

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
E-mail jóslás

 
Rontásvizsgálat

 
Ajándék neked!

 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Pénzenergia

 
Pénzenergia

 
Szerelmi kötés

 
Legfrissebb cikkek
Friss bejegyzések
2016.03.08. 22:59
2016.02.21. 22:28
2016.02.10. 19:13
2016.02.07. 20:49
2016.01.07. 19:24
 
Hirdetés

 
Regisztráció
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Tetszett? Oszd meg!
 
 

 

 

AstroWorld - Bennünk a jövőd! 2010 - 2016 ˆ Minden jog fenntartva
Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-53560/2012 -  Általános Szerződési Feltételek

tumblr hit tracking tool

 

Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték