CIKKEK CSILLAGJEGYEK NAPI HOROSZKÓP HETI HOROSZKÓP   PÉNZENERGIA E-MAIL JÓSLÁS
KOS BIKA IKREK RÁK OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK
Bak csillagjegyűek jellemzése

BAK CSILLAGJEGYŰEK JELLEMZÉSE

Ha december 22-e és január 20-a között születtél, akkor Te bizonyára bak jegyű vagy! Tudtad, hogy a csillagjegyed szinte mindent elárul rólad? Pedig ez így van, és ez több száz, több ezer éves tudomány. Tudd meg, hogy a csillagjegyed szerint milyen vagy!

A csillagjegyek úgy alakultak ki, hogy az ókorban a Napot körülvevő, látható sávot tizenkét csillagképbe sorolták. A csillagképek onnan kapták a nevüket, hogy régen az egymáshoz közel levő csillagokat összekötötték, és valamilyen emberhez, állathoz vagy tárgyhoz hasonlították. A csillagok mozgás közben álladóan közelednek és távolodnak, ezért a csillagképek örökös változásban vannak, sok ezer év múlva talán már egészen más lesz az alakjuk, mint ma.

Elem: Föld.
Mottói: "Csak magamra számíthatok! "; "A Kötelesség mindenekelőtt!".
Erősségei: türelmes, rendszerető, gyakorlatias, becsületes, szorgalmas, nagyon jó munkaerő, racionális, kötelességtudó és megbízható.
Gyengeségei: rideg, gyanakvó, munkamániás, hideg, érzelemmentes, merev, visszahúzódó, konzervatív, konok és lassú észjárású.
Hobbijai: Szeret olvasni, varrni, zenét hallgatni. Szívesen választ olyan elfoglaltságot, amely nem kötődik nagy társasághoz és amellyel időnként " indokolatlan " félre tud vonulni. Kedveli az üvegfestést, kerámiázást, kézművességet.
Sportjai: Ember legyen a talpán, aki rá tudja venni a sportra, hiszen mindig van valami kifogása, hogy kibújjon a mozgás alól. Ha mégis jut rá ideje, illetve ereje, az arisztokratikus sportokat kedveli. Ilyen a golf, a tenisz, a fallabda. Mentségére szóljon: hiába van farkasétvágya, hajszál vékony.
Ideális partnerei: Szűz, Rák és a Halak.

Karakter: Mozgása lassú és óvatos. Nyugodt jellem, mindent megfigyel. Koránál sokkal értettebb megjelenésű. Időnként szüksége van a teljes visszavonulásra, az egyedüllétre, s ezt feltétlenül meg kell hagyni neki. Ellenkező esetben menekülésre fogja a dolgot. Tartózkodó, zárkózott ember, aki azonban igen mély érzésű.

Fellépés: Sokáig szemlélődik, mielőtt konkrét tettekre szánná el magát. Inkább befelé forduló, nehezen oldódik fel az új helyzetekben, és az új emberek között. Megjelenése sohasem hivalkodó, inkább túlságosan is komoly. Öltözködése, eleganciája néha évekkel megelőzi életkorát. Nem tolakodó, gyakran tör rá a " bocsánat, hogy élek " vagy a " nem akarok zavarni " érzés és ez viselkedésében is megnyilvánul. Ha sokan emiatt kicsit sajnálják is, őszinte tekintetével velük is sikerül megkedveltetni magát. Visszahúzódó és csendes, nem szívesen helyezi magát előtérbe.

Munka: Nagyon megbízható, kötelességtudó, pontos, rendes munkaerőt ismerhetünk meg benne. Biztonságban érzi magát minden olyan területen, ahol előre meghatározott dolgokat kell követni. Rengeteg energiát fordít a feladataira, éjt nappallá téve képes dolgozni, munka közben észre sem veszi az idő múlását. Igen fejlett a diplomáciai érzéke, ezért az sem ritka, ha egész fiatalon vezetői pozíciót tölt be. Beosztottként igyekszik a legjobb tudását adni és szép lassan építgeti előre megtervezett karrierjét. Hajlamos lehet a morgásra, de a belső lázadásait mindig elnyomja, nem engedi felszínre törni, s ha kell, tűr.

Stílus: Mivel nem szeret kitűnni a tömegből, az egyszerű és praktikus öltözködés híve és sokat ad a minőségre is. Színekben inkább a sötét tónusok állnak közel hozzá. Eleganciájában van valami távolságtartó, hűvös komolyság. Jó állnak neki a pasztellszínek és a szürke is.

61 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2013.01.18. 10:50
ica59

Én jan05..vagyok.Ami igaz,hogy megbizható,kötelességtudó..de nagyon is társaságkedvelő..gyors észjárású,nem tul nyugodt.Nem szokásom menekülni..és nem vagyok tartózkodó.Nincs kézügyességem..de nagyon gyakorlatias vagyok Nem jellemző rám a dolgok lassú kivárása...cselekszem.Nem nyomom el a belső lázadásaimat.Hangot adok a problémáknak.,szókimondó öszinte vagyok.Egyébként szeretem a sportokatUtálom a sötét szineket és csak világos szines holmikat hordok....Egyébként skorpió az akcendensem..

Idézet
2012.12.29. 16:01
Zsuzsanna

 Hát ez baromság ez nem így van aki írta vagy kitalálta az elég ökör !

Idézet
2012.12.28. 12:20
Enci

hát a" gyengeségeink" az nem igaz rám, nem vagyok se rideg se merev se gyanakvó, sőőőt, szerintem inkább "mindenkiben megbízik" aztán meg csalódik :)

Idézet
2012.12.21. 11:28
Skarupa Andrásné

Hát igen még a pár kapcsolat kimaradt,az én párom bika és mindennél jobban megértjük egymást.Ez volt a legfontosabb és mégis utoljára maradt!!

Idézet
2012.12.21. 11:24
Skarupa Andrásné

Hát nagyon sokban igaz ez a horoszkóp !!Farkas étvágyam az nincs de nem is vagyok hajszál vékony.És az észjárással kapcsolatban inkább mondhatnám hogy sokszor túl gyor is ,mintsem lassú!! :-)Hát ennyi lenne.

 

Idézet
2012.12.21. 09:10
ILDIKO

Nekem 99% ban igaz a férjem is halak nagyon jóll kijövünk , ami nem igaz  nincs farkasétvágyam

Idézet
2012.12.13. 08:46
Tokos Maria

9-ÉVE ÉLEK BOLDOG HÁZASSÁGBAN KOS JEGYŰ PÁROMMAL.3 SZÉP GYEREKÜNK VAN.

MI BAKOK,SZÍVOSAK TALPRAESETTEK ÉS ESZMÉLETLEN GYORS AZ ÉSZJÁRÁSUNK,HIDEG FEJJEL GONDOLKODUNK ÉS LOGIKUSAN.MUNKABIRÁSUNK MAGAS.VÉKONYNAK NEM VAGYOK AZ.ÉRZÉSEIMET NEM IGAZÁN MUTATOM KI NEHÉZ SZÁMOMRA.LASUNAK NEM VAGYOK AZ.CSENDESNEK NEM VAGYOK MONDHATÓ ÉS ZÁRKOZOTT IS CSAK ADDIG MIG FELMÉREM A TEREPET KIVEL MEDDIG LEHET ELMENNI.

Idézet
2012.12.13. 08:38
Edit

A hobbik közül csak az olvasás és a zene igaz rám. Nincs kézügyességem. Lezser öltözködésű vagyok, a hivatalosabb öltözködést nem szeretem. Nem vagyok lassú mozgású sem és nem vagyok hajszálvékony. A többi nagyjából igaz.

 

Idézet
2012.10.18. 07:50
csak egy bak

Teljesen egyet értek csak norival:)még anyit fűznék hozzá,hogy nagyon nem igaz ránk az lassú észjárásu ráadásul a következő mondatban közli ezért lehetünk már fiatalon vezető beosztásban a kettő üti egymást:)velem bont ez a baj hogy azokat a hibákat is észre veszem amit a beosztottaim nem nem is dijjazzák:),na meg az érzéketlenség világ életemben imádtam a családomat,embertársaimat,és a kedves állatokat!

Idézet
2012.10.12. 16:43
Pólikné Móni

15 évig éltem egy szűz jegyüvel 2 gyerek született ennyi volt a boldogságom mellette. 8 éve boldog kiegyensúlyozott házasságban élek egy kos jegyüvel. A  sportról  annyit  hogy  imádok mozogni mindig sportoltam rendszeresen bicajozom és görkorizom a 7 éves fiammal.

 

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
E-mail jóslás

 
Rontásvizsgálat

 
Ajándék neked!

 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Pénzenergia

 
Pénzenergia

 
Szerelmi kötés

 
Legfrissebb cikkek
Friss bejegyzések
2016.03.08. 22:59
2016.02.21. 22:28
2016.02.10. 19:13
2016.02.07. 20:49
2016.01.07. 19:24
 
Hirdetés

 
Regisztráció
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Tetszett? Oszd meg!
 
 

 

 

AstroWorld - Bennünk a jövőd! 2010 - 2016 ˆ Minden jog fenntartva
Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-53560/2012 -  Általános Szerződési Feltételek

tumblr hit tracking tool

 

Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!    *****    Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??    *****    Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!    *****    A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom    *****    Olvasód leszek! Nyerj 100 Kreditet! Gyere ha szeretsz Olvasni.    *****    Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok    *****    Mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Ajándékozol? Posztoltál már róla? Mutasd meg!    *****    Versenyeznél? Építenél új portált? Milyen témában? Milyen nyeremény motiválna? A TE ötleteidre is kíváncsiak vagyunk!    *****    A karma megnyilvánulásai    *****    MARGOT ROBBIE HUNGARY! MARGOT ROBBIE AUSZTRÁL OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕ MAGYAR RAJONGÓI HONLAPJA! MARGOT ROBBIE HUNGARY!    *****    Lovak szerelmeseinket itt a helye! Tartozz te is közénk! KATT!KATT!KATT!MEGÉRI!KATT!KATT!KATT!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,ajándék 3 év elõrejelzés,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid Katt!    *****    Születési horoszkóp + 3 éves elõrejelzés + biotérkép, 3000 Ft.Az ajándék,teljesen ingyenes konzultáció,rendeld meg KATT!    *****    Aktív videojáték honlap! Ingyen G-portál kreditek csak a készlet erejéig! Ne maradj ki te se belõle! Kattints ide! <3