CIKKEK CSILLAGJEGYEK NAPI HOROSZKÓP HETI HOROSZKÓP   PÉNZENERGIA E-MAIL JÓSLÁS
KOS BIKA IKREK RÁK OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK
Bak csillagjegyűek jellemzése

BAK CSILLAGJEGYŰEK JELLEMZÉSE

Ha december 22-e és január 20-a között születtél, akkor Te bizonyára bak jegyű vagy! Tudtad, hogy a csillagjegyed szinte mindent elárul rólad? Pedig ez így van, és ez több száz, több ezer éves tudomány. Tudd meg, hogy a csillagjegyed szerint milyen vagy!

A csillagjegyek úgy alakultak ki, hogy az ókorban a Napot körülvevő, látható sávot tizenkét csillagképbe sorolták. A csillagképek onnan kapták a nevüket, hogy régen az egymáshoz közel levő csillagokat összekötötték, és valamilyen emberhez, állathoz vagy tárgyhoz hasonlították. A csillagok mozgás közben álladóan közelednek és távolodnak, ezért a csillagképek örökös változásban vannak, sok ezer év múlva talán már egészen más lesz az alakjuk, mint ma.

Elem: Föld.
Mottói: "Csak magamra számíthatok! "; "A Kötelesség mindenekelőtt!".
Erősségei: türelmes, rendszerető, gyakorlatias, becsületes, szorgalmas, nagyon jó munkaerő, racionális, kötelességtudó és megbízható.
Gyengeségei: rideg, gyanakvó, munkamániás, hideg, érzelemmentes, merev, visszahúzódó, konzervatív, konok és lassú észjárású.
Hobbijai: Szeret olvasni, varrni, zenét hallgatni. Szívesen választ olyan elfoglaltságot, amely nem kötődik nagy társasághoz és amellyel időnként " indokolatlan " félre tud vonulni. Kedveli az üvegfestést, kerámiázást, kézművességet.
Sportjai: Ember legyen a talpán, aki rá tudja venni a sportra, hiszen mindig van valami kifogása, hogy kibújjon a mozgás alól. Ha mégis jut rá ideje, illetve ereje, az arisztokratikus sportokat kedveli. Ilyen a golf, a tenisz, a fallabda. Mentségére szóljon: hiába van farkasétvágya, hajszál vékony.
Ideális partnerei: Szűz, Rák és a Halak.

Karakter: Mozgása lassú és óvatos. Nyugodt jellem, mindent megfigyel. Koránál sokkal értettebb megjelenésű. Időnként szüksége van a teljes visszavonulásra, az egyedüllétre, s ezt feltétlenül meg kell hagyni neki. Ellenkező esetben menekülésre fogja a dolgot. Tartózkodó, zárkózott ember, aki azonban igen mély érzésű.

Fellépés: Sokáig szemlélődik, mielőtt konkrét tettekre szánná el magát. Inkább befelé forduló, nehezen oldódik fel az új helyzetekben, és az új emberek között. Megjelenése sohasem hivalkodó, inkább túlságosan is komoly. Öltözködése, eleganciája néha évekkel megelőzi életkorát. Nem tolakodó, gyakran tör rá a " bocsánat, hogy élek " vagy a " nem akarok zavarni " érzés és ez viselkedésében is megnyilvánul. Ha sokan emiatt kicsit sajnálják is, őszinte tekintetével velük is sikerül megkedveltetni magát. Visszahúzódó és csendes, nem szívesen helyezi magát előtérbe.

Munka: Nagyon megbízható, kötelességtudó, pontos, rendes munkaerőt ismerhetünk meg benne. Biztonságban érzi magát minden olyan területen, ahol előre meghatározott dolgokat kell követni. Rengeteg energiát fordít a feladataira, éjt nappallá téve képes dolgozni, munka közben észre sem veszi az idő múlását. Igen fejlett a diplomáciai érzéke, ezért az sem ritka, ha egész fiatalon vezetői pozíciót tölt be. Beosztottként igyekszik a legjobb tudását adni és szép lassan építgeti előre megtervezett karrierjét. Hajlamos lehet a morgásra, de a belső lázadásait mindig elnyomja, nem engedi felszínre törni, s ha kell, tűr.

Stílus: Mivel nem szeret kitűnni a tömegből, az egyszerű és praktikus öltözködés híve és sokat ad a minőségre is. Színekben inkább a sötét tónusok állnak közel hozzá. Eleganciájában van valami távolságtartó, hűvös komolyság. Jó állnak neki a pasztellszínek és a szürke is.

61 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2012.10.04. 06:49
csak nóri :)

Hát..végülis 92%-ban igaz ^^" 
nem mondom hogy nem szeretek mozogni, de tesin a felmérőket nagyon utálom..kosáréabda és kézilabda az jöhet de a 12 perces futás! :oo
meg mondjuk nincs annyira nagy étvágyam, de nem is vagyok "hajszál" vékony..nehogy azt higgyétek hogy valami 7 mázsás elefántvagyok, nem olyan normális alkatom van de semmiképp se mondanám magamra hogy hajszálvékony vagyok! 
meg az hogy érzelemmentes? O.o még az állatoknak is lehetnek érzései akk pont csak a bakoknak nincs?! O.o
barátválasztásnál gyakran esten olyan hibába hogy elárult az illető...azóta inkább vigyázok hogy kit tekintek barátnak és kit nem :$
az mondjuk teljesen igaz hogy nem szeretek a figyelem, középpontjában lenni ^^"
ha más, idegen emberek között vagyok ,hát...akkor inkább nem szólok hozzá a témához csak ha kérdeznek tőlem..
tényleg nem szeretek annyira társaságban lenni, szeretek a szobámban olvasgatni vagy zenét hallgatni..
anyukám is mindig rámszól hogy ne itthon ücsörögjek hanem menjek el az egyik barátomhoz...
és ha nincs most kedvem?! :oo
amugy meglepődtem mikor olvastam azt a mondatot hogy "bocsánat, hogy élek" xd
nem egyszer mondtam már nem is egy embernek xd
 

Idézet
2012.09.13. 17:00
merienn

Sziasztok,annyit  fűznék a hozzászólásokhoz ill a jellemzéshez,hogy én 13 évig Szűz jegyű férjem volt, a legjobb dolog ami történt velem  ez idő alatt a 3 Fiam születése!!! :).  5 éve vagyok boldog párkapcsolatban egy Dupla Kos jegyű férfival,hát ennyit az ideális párról! pro-contra! :)

 

Idézet
2012.09.05. 08:55
Marika

Hát igen részben igaz részben ,nem.De én úgy tudom hogy az ascendes,és a hold jegy is befolyásolja azt hogy milyenek vagyunk.

Idézet
2012.06.22. 03:58
Mihály
Hát nem igazán valos rám nézve. Jan.5 vagyok.
Idézet
2012.06.15. 10:28
Gurbai Márta

félig igaz,félig nem.

Idézet
2012.06.15. 10:21
Fortunas

Hat ez nekem vegkepp nem jott be  :(

Idézet
2012.05.26. 10:16
Éva Wágner

Hát nekem sem igazáz igaz!! December31-én születtem .. Ez sem teszet igazán!! De én ojan vagyok mint az ikrek..Hol igy hol ugy ölözködöm::!!Hol komoly hol hobóssan...:))

Idézet
2012.05.24. 07:17
Szlovák Attiláné

Sziasztok Bak Csajszik! Igen sok minden igaz abban amit a hóroszkóp tartalmaz de azért vannak téves információk. Rám is sok minden igaz a tartalomból.Mindenkinek jó olvasgatást!

Idézet
2012.05.18. 08:30
Nagy Szilvia

Sziasztok Bakok,

Két dolog nem igaz rám, mint bak nőre :) Nálam tárasaág függő mennyire oldódom. Van olyan társaság, ami szó szerint taszít ott vonulok teljes mértékben hátra, de van társaság, ahol be nem áll a szám... :D A stílusom nem mindig ilyen visszafogott, de javarészt tényleg  .. Sprotellenes :D ezt még én sem hallottam és olvastam sehol, de sajna ez igaz rám :) Ezt az oldalt elmentettem :D és az ideális párokat megjegyzem, az biztos! Eddig sosem figyeltem ezt... kezdek rájönni, hogy van ebben valami... Mindenki jegyezze meg, aki még singli: szűz , rák , halak ! :D

Idézet
2012.05.12. 09:36
marika61

Ez bizony nem én vagyok! Bár az utolsó napon születtem. Nem baj, majd csak túlélem!

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
E-mail jóslás

 
Rontásvizsgálat

 
Ajándék neked!

 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Pénzenergia

 
Pénzenergia

 
Szerelmi kötés

 
Legfrissebb cikkek
Friss bejegyzések
2016.03.08. 22:59
2016.02.21. 22:28
2016.02.10. 19:13
2016.02.07. 20:49
2016.01.07. 19:24
 
Hirdetés

 
Regisztráció
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Tetszett? Oszd meg!
 
 

 

 

AstroWorld - Bennünk a jövőd! 2010 - 2016 ˆ Minden jog fenntartva
Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-53560/2012 -  Általános Szerződési Feltételek

tumblr hit tracking tool

 

Érdekelnek a zenei újdonságok? Kattints! ⏵ Popusz: Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több.    *****    Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS