CIKKEK CSILLAGJEGYEK NAPI HOROSZKÓP HETI HOROSZKÓP   PÉNZENERGIA E-MAIL JÓSLÁS
KOS BIKA IKREK RÁK OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK
Kos csillagjegyűek jellemzése

KOS CSILLAGJEGYŰEK JELLEMZÉSE

Ha március 21-e és április 20-a között születtél, akkor Te bizonyára kos vagy! Tudtad, hogy a csillagjegyed szinte mindent elárul rólad? Pedig ez így van, és ez több száz, több ezer éves tudomány. Tudd meg, hogy a csillagjegyed szerint milyen vagy!

A csillagjegyek úgy alakultak ki, hogy az ókorban a Napot körülvevő, látható sávot tizenkét csillagképbe sorolták. A csillagképek onnan kapták a nevüket, hogy régen az egymáshoz közel levő csillagokat összekötötték, és valamilyen emberhez, állathoz vagy tárgyhoz hasonlították. A csillagok mozgás közben álladóan közelednek és távolodnak, ezért a csillagképek örökös változásban vannak, sok ezer év múlva talán már egészen más lesz az alakjuk, mint ma.

Uralkodó bolygó: Mars.
Elem: Tűz.
Minőség: kardinális.
Fém: acél és vas.
Ideális partnerie: Ikrek, Nyilas, Mérleg és az Oroszlán.
Mottói: "Szeretném, ha becsülnének és felnéznének rám!"; "Most azonnal, mert nem tudok várni!" "Mindenáron meg akarom valósítani az elképzeléseimet"

Erősségei: őszinteség, merészség, strapabírás, szenvedély, lelkesedés, jó vezetői képesség, magabiztosság és kiváló szociális érzékek

Gyengeségei: türelmetlen, meggondolatlan, konok, lobbanékony, naiv, tiszteletlen, felületes, csapodár, erőszakos és nem kitartó.

Hobbijai: olvasás, színház-moziba járás, utazás. Imádja a veszélyt és mindent, ami a sebességgel összefügg.

Sportjai: Mindenképp olyan sportok, melyekben levezetheti felesleges energiáit. Ilyenek például: önvédelmi sportok, fallabda, testedzés, úszás, futás, falmászás, kosárlabda, motorozás, autózás vagy vívás. Lazításként a jóga gyakorlatok.

Karakter: Megjelenése élénk, néha kissé vadnak tűnik. Tekintete szúrós, kihívó. Tartása olyan, mintha mindig ugrásra, indulásra kész lenne. Van benne egyfajta nyers erő. A Kos nők is inkább férfiasak, de nem a megjelenésüket tekintve, hanem inkább a személyiségük az, ami maszkulisabb vonásokat mutat. Határozottak, gyorsak, lendületesek, lényük erőt sugároz. Szeretnek irányítani, ezért leginkább az ő akaratuk érvényesül.

//astroworld.gportal.hu/portal/astroworld/image/gallery/1299687243_97.jpg

Fellépés: Mindig határozott és magabiztos. Hangja erőteljes, ugyanakkor egész lényéből fiatalos, kortalan könnyedség árad. Inpulzív hangulatát rögtön átsugározza a környezetére. Állandóan mozgásban kell lennie; a türelem, a visszafogottság ismeretlen számára. Ha nagyon megvárakoztatják, elveszíti az érdeklődését még a legérdekesebb témák iránt is. Pedig minden érdekli ami új, izgalmas és mozgalmas vagy amiért meg kell küzdeni. Belső tüze folyton cselekvésre sarkallja. Erős, pozitív kisugárzása pedig magával ragadja a környezetét. Ellentmondást nem tűr! Nem hagyja magát irányítani. Szinte minden helyzetet versenynek fog fel, amit meg kell nyernie. Lételeme a harc, legyen szó egy kis vitatkozásról, szíves-örömest benne van, sőt, ki is provokálja.

Munka: Jó szervezőkészségű, vezetésre termett. Nem az a kimondott beosztott típus. Imád az élen állni, vigyázni kell, hogy soha senki se veszélyeztesse a pozícióját. A szórakoztató ipar területén éppoly ügyesen elboldogul, mint az orvosi szakmában. Jó kommunikatív és íráskészsége révén a médiában is nagy sikerekre számíthat. Kollégáival kedves, de nem túl közlékeny, sőt, inkább hallgatag típus. A rutinfeladatok untatják, nem talál bennük semmi kihívást. Színes, rugalmas, változatos munkára vágyik nagy csapattal maga körül és elvárja, hogy mindenki hozzá alkalmazkodjon.

Stílus (Kos nő): Legszívesebben farmerban, kényelmes muszlinpólóban és cipőben van (lehetőleg lapos sarkúban). Ha azonban partira megy, stílust vált és olyankor előkerülnek a szívdöglesztő, magas sarkú cipői és az egyedi mintás ruhák vagy kiegészítők. Igazi hódító jelenség, akire nem lehet nem odafigyelni. Egész lényéből sugárzik a fiatalság és az energia.

Szerencse- és gyógykövei: jáspis, ametiszt, hematit, holdkő és a hegyikristály.

51 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet

Majdnem tökéletesen igaz! Gratulálok!:)))

Idézet
2012.09.28. 07:26
Horváth Szilvia

Igen ez vagyok én is egy uralkodó, irányító, azt szeretem ha az enyém az utolsó szó!!!!!! Ijenek vagyunk mi kosok. .

Idézet
2012.09.21. 08:29
bodnár zsuzsa

Pont ilyen vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Idézet
2012.09.14. 08:31
Olga

 

<p style="\\\&quot;text-align:" justify;="" \\\"=""> A párom kos, én oroszlán, de sok jellemző van bennem a rákból is. Nagyon jó párost alkotunk. Minden igy igaz a kosomra ahogy itt le van irva, és én pont ilyen párt kerestem magamnak, mert ilyennek szeretem, ilyen való hozzám. Ha akarjuk, együtt a világot is meg tudjuk váltani. Mindketten határozott, erős jellemek vagyunk, és meg tudunk valósítani mindent külön-külön is, együtt  meg dupla erővel, pláne. Csodálatos mikor két karakter ennyire összetalálkozik. Büszkék lehettek Kosok magatokra, igazán jó jellem vagytok.

Idézet
2012.09.14. 07:25
Illés Onc

Üdvözletem.

Igen, valóban így van.

Ez vagyok én, azaz én ez vagyok!

Nagyon kevés ember, és nagyon nehezen tud velünk lépést tartani.

Egyébként hiába rossz néhány ellentétes jegyű partnerrel, mi mégis azok társaságát keressük!

Miéééért?

Idézet
2012.08.31. 12:40
Henike

SZiasztok enis Kos vagyok es szeretek ez lenni jo ha az ember eros es dinamikus es szeretek tenleg harcolni es versenyezni es tenleg nekem fontos a nyeres.a parom merleg jegyu neha vitatkozunk de azis mert en mindig ugy szeretnem hogy minden az elkepzelesein szserint alakuljon...

Idézet
2012.08.16. 11:25
gabriella Kiss

Szerbusztok! A Kos nő ha elesik, rögtön feláll! Mert ilyen! De ha más ember esik! Azt is felsegiti,mert ez a kos jelleme, mert ilyenek vagyunk! Nem ,nem tudunk elmenni segitség nyujtás nélkül az emberek mellet! Nem mindig jó ez \\\" Hisz annyi pofont kap ez a jegy,, A kossoknak nem könnyü az életük ! De ők megbirkoznak a problémákkal! A Kos jegyü emberek, meg megtalálják azt az embert aki segíteni tud és akar /Mert ugyan is van egy nagy erőssége a Kosnak VONZZA maga köré az embereket! És mindig akad aki segit,bár mibe\\\"  lelkiekbe,tanácsba,! Csak meg kell találni erre meg van érzékünk, a jók vonzák egymást! Szép napot mindenkinek!

Idézet
2012.07.25. 12:29
Kissné Manyi

Köszönöm !!!!!   Kicsi eltéréssel de pont jó az analízis, már nagyon régen tanulom azokat a dolgokat ami megmagyarázatlan , sokat tudok , de semmit sem.  :) Miért van az, hogy én nagyon sok szeretetet adok, nincs a szivemben senki iránt gyűlölet. Másokon segítek és jó tanácsokat adok, viszonz magamon nem tudok segíteni , meditáció ide agykontról stb oda....   áááá   én mindig egy helyben topogok.  Hol rontom el???   Köszönöm ha választ kapok...   Jó munkát és szép hetet!!!   Manyi

 

Idézet
2012.07.25. 07:39
Jucuska

Szia Gabriella én nekem is az előző párom halak volt a horoszkópja és nagyon sokat vitáztunk és a sok vita miatt zátonyra is futott a kapcsolatom azóta van egy Iker párom és eddig minden rendben van szóval én nekem a halak horószkopu ember az már nekem nem kell pont emiat h Tűz és Víz..

Idézet
2012.07.11. 12:23
Gabriella

Sziasztok! Gabriella vagyok és szintén Kos!

Örülök hogy ennyi elégedett kos hölgy van!

De sazeretném a kos férfiakat is hallani és olvasni a véleményüket!

A Kos- Bika . Jó párositás

A kos- Szűz az is!

Igaz hogy a párom Halak! De vannak Nagy vitáink! De veszekedés soha! Pedig Tűz-és Víz! Ellentétek Vonzák egymást! Amit meg a Horoszkop mond azért igy nem igazán teljes!

pl: Család szeretett. Meghallgatás és segítség nyújtás,  Emberiesség, ez ugy kimaradt! 

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
E-mail jóslás

 
Rontásvizsgálat

 
Ajándék neked!

 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Pénzenergia

 
Pénzenergia

 
Szerelmi kötés

 
Legfrissebb cikkek
Friss bejegyzések
2016.03.08. 22:59
2016.02.21. 22:28
2016.02.10. 19:13
2016.02.07. 20:49
2016.01.07. 19:24
 
Hirdetés

 
Regisztráció
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Tetszett? Oszd meg!
 
 

 

 

AstroWorld - Bennünk a jövőd! 2010 - 2016 ˆ Minden jog fenntartva
Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-53560/2012 -  Általános Szerződési Feltételek

tumblr hit tracking tool

 

Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték