CIKKEK CSILLAGJEGYEK NAPI HOROSZKÓP HETI HOROSZKÓP   PÉNZENERGIA E-MAIL JÓSLÁS
KOS BIKA IKREK RÁK OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK
Cikkek

A pénz - szeressem vagy ne?

Mi jut eszedbe a pénzről, ha megkérdezik? Szemét, rohadt, büdös, kevés van belőle, sokat dolgozok még sincs soha, csak lopásból lehet pénzt teremteni, stb.? "Szemét, büdös, csak annyi kell, hogy épp legyen" - mindig ezt hallottuk gyermekkorunkban a hozzánk közelálló emberektől. És most - felnőttként - meglepődünk hogy nincs! Vajon miért? A megoldás: nézzük más szemszögből a pénz szükségletét!

Az, hogy pozitívan tekintesz rá, még nem elég. Azzal még az agyban ott vannak ezek a régi minták. Ha azt mondják Neked áldd meg- mikor megkapod és áldd meg mikor kiadod-az egy dolog, de mi van, ha éppen a hittel van a gond? Az ilyen hites, meg áldásos dolog például téged zavar?

Semmi sem fog történni, előre megmondom. Sőt. Előfordul, hogy pont az ellenkezője történik. Elveszíted, ellopják, nem kapod meg a jutalmat- és azt mondod-á ez az egész nem is működik. Azt mondják azért nincs pénzed, mert nem jól kérsz. Mert nem gondolkodsz pozitívan. A pozitív gondolkodás az nem rózsaszín köd, hanem azt jelenti, hogy tudok az adott helyzetből a lehető legjobban kijönni,  a lehető legjobb megoldást megtalálni, és nem beleragadni a dágványba, magamat sajnáltatva. Mert ott az aggódás- hiszen ember vagy- de hát nincs, könyörgöm-tényleg, nem tudok pozitívan gondolkodni, ha éppen tele vagyok adóssággal, meg hitellel, sír a gyerek hogy éhes.

Mert negatív vagy, azt mondják. A pozitív gondolkodás nem rózsaszín köd, még egyszer mondom. Az ember agyában minden gondolatnak helye van, csak nem mindegy mire használjuk és észre vesszük-e mit is akar mondani. Ha éhes vagy- eszel, hogy több legyen az energiád. Sportolsz, hogy jó erőben legyél- szintén,hogy meglegyen az energiád a napi teendőkre. Még meg is fogalmazzuk: erre vagy arra már nem marad energiám. Vagy éppen az látszik: tele vagy energiával. Az egész világ, az univerzum-energia. Minden energia- az asztalod, a szék, a növények, Te magad is energia vagy, rezgésed van.

A PÉNZ IS ENERGIA

Mi lenne ha a pénzre, mint egy semleges energiára tekintenél? A pénz sosem egy cél legyen, hanem egy eszköz, amivel bármit meg tudok venni, bármire fel tudom használni. Amihez bármikor hozzájuthatsz, akkor amikor csak szükségünk van rá!!!!!  De ehhez óriási szemléletváltás szükséges,  úgy kell tekinteni rá, mint energiára.  Ha attól félsz hogy nem lesz pénzed, ha örökké azon jár az agyad, hogy nem lesz, ha azt mondod- miből fizetem be a csekkeket-akkor pont nem a pénzt vonzod be, hanem a hiányt!  És meg is teremted a hiányát.  És nem tudod miért jutottál ide, miért nem elég, miért veszted el az állásodat stb.  Amikor megszületünk, egy kicsi sírás után elkezdünk levegőt venni, mert anélkül nem élhetnénk. Senki se kezdi el mondani-hogy csak ennyi meg annyi levegőt vehetsz, csak feleannyit kapsz, teljesen természetes, hogy az az élet elengedhetetlen feltétele. Hát ha már egyszer feltalálták, akkor a pénz is az, mivel nélküle nem sokra megyünk. A különbség ott van, hogy az egyiknél nem kapunk korlátozó, ijedt, buta hiedelmeket, a másiknál viszont sajnos igen.

Tehát az egyik legfontosabb: tekintsd a pénzt mint energiát, és miért ne lehetne
korlátlanul Neked ebből az energiából? Miért pont neked ne jutna? (Ez az első lépés)

Ha még nyitottabb vagy és tovább szeretnél lépni, akkor megnézheted családodban milyen hiedelmek és cselekedetek voltak, amiket továbbadtak Neked, vagy Te magad felvállaltad- egy családállítás terápiával. Megnézheted , hogy áll a pénz, a siker a számmisztikai mátrixodban, mi a sorsod, mivel tudsz pénzt keresni. Egy kineziológiai oldás felszínre hozhat blokkokat, megrekedt energiákat ezzel kapcsolatban. Te döntöd el mit szeretnél, mivel tudsz szembenézni, egyáltalán szembe akarsz-e nézni, azokkal a dolgokkal amik jelenleg ebben a helyzetben tartanak. De ha csak annyit teszel, hogy megváltoztatod a hozzáállásodat és elfogadod, a pénzre mint egy bőséges, kiapadhatatlan energiára tekints, amit az Univerzum tud számodra biztosítani, már akkor elindultál. Nem félni kell tőle. Ha valaki fél valamiről, azt igyekszik - eltolni magától. Ha tolod a falat  teljes erőből, az ugyanolyan erővel tol vissza téged.

GAZDAG AKAROK LENNI

Sokan szeretnénk gazdagok lenni. Amióta ezoterikával foglalkozom, szinte ez mindig szóba kerül. Sok pénzt szeretnék, utazni, sose többet dolgozni, robotolni, szép házat, drága autót, általában ezek azok amiket megfogalmazunk. Fizikai tárgyak. Ami természetes, hiszen itt élünk a Földön és azért valljuk be nem mindegy hogyan, milyen körülmények között.
Sokan és egyre többen megyünk el tanfolyamokra, képzésekre, egy naposakra, több naposakra- van aki egyikről a másikra jár.  Megmondják nekünk egy nap alatt hogy tanuld meg, a pozitív gondolkodást, megmondják azért nem vagy gazdag, mert nem akarod, azért mert irigy vagy a máséra, sorolhatnám. Ez részben igaz de csak részben!
Szegény ember haza megy egy ilyen tanfolyam után, elkezdi- ha elkezdi az ott tanultakat- és eltelik 1 hónap, kettő, félév és nem történik semmi. Jó esetben. Rossz esetben, meg még több dolog fordul a visszájára- és szegény delikvens nem érti mit rontott el, miért nem működik, miért érzi magát még rosszabbul. Mert a közepén kezdte, azért.
Ha elkezdesz egy filmet nézni a közepén- akkor tuti nem fogod érteni az egészet, hiszen az eleje lemaradt.  De a közepétől izgalmas- hát végig nézed. Egyszer rászánnád magad, hogy az elejétől nézd, lehet hogy az első másfél óra az dögunalom, viszont a lényeget így értenéd meg.

A könyvek, amiket már tonnaszám lehet kapni és olvasni ebben a témában mind leírja hogyan vonzzad be, hogyan legyél milliomos, hogyan rendelj, hogyan csináld, nézz a tükörbe,napi gyakorlatokat ad, de egyet egy könyv se említ- persze mert akkor senki se venné meg: ez nem megy egyik napról a másikra. Mi van a hitrendszereddel? Mi van azzal amit hosszú évek alatt sulykoltak beléd, és generációkon keresztül öröklődött a családban, amit még mindig nap-mint nap hallgatsz? Előbb azt kellene kitakarítani-onnan kellene kezdeni, a múltnak a mélységes mély kútjából, talán a dédpapától- a nagymamától- nekik mi volt az, ami megakadályozta őket a bőség megélésében. És ezek a dolgok bizony fel tudnak kavarodni. Nem ujjcsettintésre működnek.

Mindenkinek más az élete. De minden embernek  lenne mit kitakarítani. Azt is előszeretettel hallom: engedd el a múltat. Kérdésem: hogyan? Akinek ezt mondom azt mit is csináljon? Mintha azt mondanám fogd meg a levegőt.

El lehet engedni a múltat- persze, de ehhez fel kell vállalni - egy utat - szembe kell nézni mi is volt az- akár egy kineziológiai oldással- vagy egy családállítással - ahol valóban meg tudod mi volt a korlátozó hiedelem. Viszont ez nem séta galopp. Általában az ezoterika nem egy séta galopp. Nagyon kemény munka, másképp látni a dolgokat.

És mi van akkor, ha a családodban, ahol a mai napig is együtt élsz, nap-mint nap hallod : mi sose leszünk gazdagok, ez nem a mi világunk, hülye vagy fiam, robotolj neked ez a dolgod, ez egy marhaság, fejmosás.

Szerinted? Leszel gazdag? Ha valaha tanultál is valamilyen hasonló dolgot, a bőségről és egyéb dolgokról, akkor is az összes energiádat arra kell fordítsad, hogy ezeket a mondatokat valahogy semlegesítsd. Nem tudsz arra fókuszálni, amire szeretnél. És mondom-főleg a régi beidegződött,rossz hitrendszer nincs rendbe téve.és addig amíg az munkálkodik bennünk, addig csak erőlködés lesz belőle, viszont a könyvek példányszáma nő, hátha megmondja végre valamelyik a tuti receptet.

Arról nem is beszélve, hogy a bőség és gazdagság, mindig csak fizikai tárgy formájában jelenik meg, ha szóba kerül. Azt soha senki se mondja: bőséges időm van, mindenre, bőséges szeretet vesz körül,az élet ellát bőséggel, hálás vagyok azért a sok gazdagságért amim már most van.

És arra gondoltál már, ha gazdag lennél, és nem kellene dolgoznod mit csinálnál egész nap? Plázáznál? Azt most is csinálod. A medence szélénél napoznál? Egész nap? Néha tél is van. Elutaznál? Mindig úton lennél? Néha haza jönnél és utána? Megmondom: lehet hogy egy idő után unatkoznál. Persze, sok mindent lehet- okosan csinálni. Erre gondoltál már? Arról nem is beszélve, hogy azért valahova születtél, valamit vállaltál valamit ebben az életedben meg szeretnél tapasztalni és ez nem a gazdagság- a szónak a fizikai tárgy- értelmében.
Lehet, nem is tudod milyen gazdag vagy: jó a hangod, jó a kézügyességed, hatalmas a tudásod amit kamatoztatni kellene, sok minden lehet a gazdagság.

De igen, jelenjen meg az életedben a bőség- a gazdagság-csak vedd észre, mi minden van máris körülötted. Az is a bőséghez tartozik, ha elmész egyet kirándulni, mert bőségesen van időd erre, észreveszed az erdő ezer színben pompázó leveleit - talán még bele is hemperegsz.

KEZDJ EL ÉLNI, NE LÉGY SAVANYÚ

Ha valóban el akarsz kezdeni ezen az úton járni, akkor az út elejére menj. Onnan indulj el. Vannak olyanok akik az ut elejéről indítanak el-találd meg őket. Nem fogják helyetted megoldani, sem megmondani mit csinálj. De segítenek, valóban elengedni a múltat-a hitrendszert úgy átformálni, hogy adnak is helyette másikat-nem csak elvesznek. Igaz nem 2 nap alatt, sőt neked is tenned kell érte. Ahogy gyerekkorodban megtetted az első lépéseket és elestél és felálltál és segítettek tovább. Nem helyetted jártak, de nem adtad fel. Kívánom, hogy Te se add fel.

2014.01.24. 13:12, Murányi Gabriella Vissza a bloghoz
1 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2014.08.29. 10:49
Fehér Lili

Ez nem is ingyenes :-( !!!!  Megrendelési díj 5 990-ft!

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
E-mail jóslás

 
Rontásvizsgálat

 
Ajándék neked!

 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Pénzenergia

 
Pénzenergia

 
Szerelmi kötés

 
Legfrissebb cikkek
Friss bejegyzések
2016.03.08. 22:59
2016.02.21. 22:28
2016.02.10. 19:13
2016.02.07. 20:49
2016.01.07. 19:24
 
Hirdetés

 
Regisztráció
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Tetszett? Oszd meg!
 
 

 

 

AstroWorld - Bennünk a jövőd! 2010 - 2016 ˆ Minden jog fenntartva
Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-53560/2012 -  Általános Szerződési Feltételek

tumblr hit tracking tool

 

Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték