CIKKEK CSILLAGJEGYEK NAPI HOROSZKÓP HETI HOROSZKÓP   PÉNZENERGIA E-MAIL JÓSLÁS
KOS BIKA IKREK RÁK OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK
Bak csillagjegyűek jellemzése

BAK CSILLAGJEGYŰEK JELLEMZÉSE

Ha december 22-e és január 20-a között születtél, akkor Te bizonyára bak jegyű vagy! Tudtad, hogy a csillagjegyed szinte mindent elárul rólad? Pedig ez így van, és ez több száz, több ezer éves tudomány. Tudd meg, hogy a csillagjegyed szerint milyen vagy!

A csillagjegyek úgy alakultak ki, hogy az ókorban a Napot körülvevő, látható sávot tizenkét csillagképbe sorolták. A csillagképek onnan kapták a nevüket, hogy régen az egymáshoz közel levő csillagokat összekötötték, és valamilyen emberhez, állathoz vagy tárgyhoz hasonlították. A csillagok mozgás közben álladóan közelednek és távolodnak, ezért a csillagképek örökös változásban vannak, sok ezer év múlva talán már egészen más lesz az alakjuk, mint ma.

Elem: Föld.
Mottói: "Csak magamra számíthatok! "; "A Kötelesség mindenekelőtt!".
Erősségei: türelmes, rendszerető, gyakorlatias, becsületes, szorgalmas, nagyon jó munkaerő, racionális, kötelességtudó és megbízható.
Gyengeségei: rideg, gyanakvó, munkamániás, hideg, érzelemmentes, merev, visszahúzódó, konzervatív, konok és lassú észjárású.
Hobbijai: Szeret olvasni, varrni, zenét hallgatni. Szívesen választ olyan elfoglaltságot, amely nem kötődik nagy társasághoz és amellyel időnként " indokolatlan " félre tud vonulni. Kedveli az üvegfestést, kerámiázást, kézművességet.
Sportjai: Ember legyen a talpán, aki rá tudja venni a sportra, hiszen mindig van valami kifogása, hogy kibújjon a mozgás alól. Ha mégis jut rá ideje, illetve ereje, az arisztokratikus sportokat kedveli. Ilyen a golf, a tenisz, a fallabda. Mentségére szóljon: hiába van farkasétvágya, hajszál vékony.
Ideális partnerei: Szűz, Rák és a Halak.

Karakter: Mozgása lassú és óvatos. Nyugodt jellem, mindent megfigyel. Koránál sokkal értettebb megjelenésű. Időnként szüksége van a teljes visszavonulásra, az egyedüllétre, s ezt feltétlenül meg kell hagyni neki. Ellenkező esetben menekülésre fogja a dolgot. Tartózkodó, zárkózott ember, aki azonban igen mély érzésű.

Fellépés: Sokáig szemlélődik, mielőtt konkrét tettekre szánná el magát. Inkább befelé forduló, nehezen oldódik fel az új helyzetekben, és az új emberek között. Megjelenése sohasem hivalkodó, inkább túlságosan is komoly. Öltözködése, eleganciája néha évekkel megelőzi életkorát. Nem tolakodó, gyakran tör rá a " bocsánat, hogy élek " vagy a " nem akarok zavarni " érzés és ez viselkedésében is megnyilvánul. Ha sokan emiatt kicsit sajnálják is, őszinte tekintetével velük is sikerül megkedveltetni magát. Visszahúzódó és csendes, nem szívesen helyezi magát előtérbe.

Munka: Nagyon megbízható, kötelességtudó, pontos, rendes munkaerőt ismerhetünk meg benne. Biztonságban érzi magát minden olyan területen, ahol előre meghatározott dolgokat kell követni. Rengeteg energiát fordít a feladataira, éjt nappallá téve képes dolgozni, munka közben észre sem veszi az idő múlását. Igen fejlett a diplomáciai érzéke, ezért az sem ritka, ha egész fiatalon vezetői pozíciót tölt be. Beosztottként igyekszik a legjobb tudását adni és szép lassan építgeti előre megtervezett karrierjét. Hajlamos lehet a morgásra, de a belső lázadásait mindig elnyomja, nem engedi felszínre törni, s ha kell, tűr.

Stílus: Mivel nem szeret kitűnni a tömegből, az egyszerű és praktikus öltözködés híve és sokat ad a minőségre is. Színekben inkább a sötét tónusok állnak közel hozzá. Eleganciájában van valami távolságtartó, hűvös komolyság. Jó állnak neki a pasztellszínek és a szürke is.

61 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2016.02.02. 21:27
KISS GYÖRGYNÉ

A lassú mozgás sosem volt jellemző rám pedíg már 63 éven túl vagyok a fel fogásom sem lassú csak ha fáradt vagyok

Idézet
2016.02.02. 19:50
Herczeg Magdolna

Nekem teljesen telibe talált a jellemzése, minden szava igaz rám, 1-et kivéve. Ennyire még senki nem tudott rám illő dolgokat mondani.Azt az 1 dolgot   el is árulom, ami nem igaz sajnos, az hogy nem vagyok vékony, soha nem is voltam az gyerekként is gurultam, és bizony most is van rajtam legalább 30kg plussz. És mivel a sport nem az én asztalom, és enni viszont szeretek, bár mostmár nagyon odafigyelek hogy mit, és mennyit eszek. Sajnos nem tudok lefogyni. Ez a változó kor után  stagnáló suly marad . De hát ez van , már nem is erőlködök, egész életemben küzdöttem a kilókkal, már beleuntam, 58 évesen már nem érdekel igazán. ilyen vagyok és kész.

 

Idézet
2016.01.08. 19:06
Hegedűs Mária

Nagyrészben tényleg a rám jellemző dolgokat írja, de a türelem és nyugodtság nem én vagyok.

Idézet
2015.09.03. 19:32
Mercédesz

Annak ellenére hogy a bakokat ímádják türelmes és szorgalmas (ez utóbbi kedvfüggő, de ugyanakkor nagyon ritka is) egyénként leírni, eddig a legpontosabb Bak horoszkóp, amivel találkoztam!

Hobbinál minden stimmel, mondjuk a varrást kicserélném technológiai eszközökre. Amikor nem olvasok vagy zenét hallgatok vagy a telefonon vagy a gépen nyomogatom a gombokat. "Kreativitásom" kicsit megkopott az évek során és a kézművesség helyét is átvette a rajzolás/eredeti képről való másolás és kiegészítés, de azért vannak egyedi ötleteim, néha.

"Arisztokratikus sportokat" szintén kicserélném úszásra, amit kb. az egyetlen olyan értelmes sportnak tartok amit csinálok is - igaz ezt senki sem mondaná el egy Föld elemű emberről. Sajna nem vagyok hajszál vékony de ha igaz lenne ezer örömmel haszmálnám mint mentséget csakhogy ne kelljen mozognom. Golfot is valamilyen szempontból szeretem csak nem tudok se rá koncentrálni, se komolyan venni.

Fellépés megint minden 100%-ig pontos, habár a szürkével annyira nem értek egyet. Általában az első kezem ügyébe kerülő kényelmes ruhát veszem meg, szín nem számít.

Idézet
2013.11.07. 14:53
Teréz Zolcer izsák

Tükéletes leirás

 

Idézet
2013.05.30. 07:55
jobbagy istvan

aa


2013.04.12 07:45
Babi

„ Igen nagyon sok tulajdonság illik a bakokra,de ne felejtsük el a genetikát és azt hogy hová születünk, milyen közegbe.Pontosan nem illenek rá minden bakra ezek a tulajdonságok,hiszen nagyon sok külső tényezőktől függ ki milyen emberré válik az idő folyamán.

Idézet
2013.05.23. 14:51
Szücs Andrea

Ennek a fele sem igaz!Imádok sportolni és bármi nemű mozgással járó feladatot is!Még a hóban is bringázok!Nagyon nyitott és vállalkozó szellemű vagyok!Rengeteg barátom van!Imádok kitűnni a tömegből!Nem szeretek úgy kinézni mint mások!Az elegáns ruhákat nem nagyon szeretem!A diplomáciai érzékem nulla!Gyorsan kimondom amit gondolok  és nem szoktam érte bocsánatot kérni!Ha lázadok azt is tudja a körülöttem lévő világ!Semmi szín alatt nem tartogatom magamban,ha bajom van valamivel!És Imádom a feltűnő színeket!Röviden kb. semmit sem találtatok el!

Én Dec.25-én születtem!

Idézet
2013.05.23. 11:13
Szisz

Van ami rám illik,de van ami abszurd nem én vagyok!Se sport,se érzelem terén!

Idézet
2013.05.23. 07:26
ÉVÍKÉM

HÁT ENNEK A FELE SEM ÍGAZZZ !*-*

Idézet
2013.05.09. 14:08
kovács mária

ez egy akkora marhaság még hogy vékony meg a többi semmi sem igaz rám a munkát kivéve.

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
E-mail jóslás

 
Rontásvizsgálat

 
Ajándék neked!

 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Pénzenergia

 
Pénzenergia

 
Szerelmi kötés

 
Legfrissebb cikkek
Friss bejegyzések
2016.03.08. 22:59
2016.02.21. 22:28
2016.02.10. 19:13
2016.02.07. 20:49
2016.01.07. 19:24
 
Hirdetés

 
Regisztráció
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Tetszett? Oszd meg!
 
 

 

 

AstroWorld - Bennünk a jövőd! 2010 - 2016 ˆ Minden jog fenntartva
Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-53560/2012 -  Általános Szerződési Feltételek

tumblr hit tracking tool

 

Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG