CIKKEK CSILLAGJEGYEK NAPI HOROSZKÓP HETI HOROSZKÓP   PÉNZENERGIA E-MAIL JÓSLÁS
KOS BIKA IKREK RÁK OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK
Cikkek

Ilyen a Rák jegy! - csillagjegy mustra

A csillagjegyek sorában a következő jegy a víz elemébe tartozik. Ez az jegy, aki mindent megtesz a családjáért, igazán gondoskodó személy, akinek a lelki sebei hosszan, akár évek alatt gyógyulnak be, aki folyamatosan mindent a lelkére vesz, és aki korántsem olyan erős, mint azt mutatja. Terítéken a Rák.

A Rák nagyon hűséges jegy. Párkapcsolat szempontjából odaadó, figyelmes, nagylelkű, érzelmes, gondoskodó és nem utolsó sorban családcentrikus. Mivel nagyon jók a megérzései, őt nem érdemes megcsalni, megvezetni vagy átverni, mert hamar lebukna az illető. Viszont ha megkapja a kellő szeretetet, akkor mindent képes párjáért megtenni.

Akik ismerik a Rákot, tudják, korántsem olyan erős, mint azt mutatja. Egyfajta álarcot húz magára, amikor fel kell szólalni, vagy véleményt kell képviselni. Emögött a fátyol mögött viszont ott húzódik az érzelmes, félénk lelke.

Anyáskodni/atyáskodni mindenki felett. Ez lehetne jó tulajdonsága is, ha nem esne át a ló túlsó oldalára. Mindenről tudni akar, és szeretné, ha mindenki be is számolna neki az aktuális történésekről. Ha valamiről nem tud, kérdez, egészen addig, míg meg nem tudja a választ. Ezzel sokszor őrületbe is kergeti barátait, ismerőseit.

Lelki sebei hosszan gyógyulnak. Mivel alapjában véve is nagyon érzelmes a Rák, ezért ha bármilyen lelki sérelem, fájdalom éri, akkor nagyon hosszú idő alatt regenerálódik. Elképzelhető, hogy hónapokig, sőt évekig nem tud túllépni egy tragédián, egy szakításon, vagy munkahelyi konfliktuson. A pszichológus vagy egy jó baráti társaság viszont sokat segíthet ezen.

Hobbija közé tartozik az írás, olvasás, főzés, valamint a különböző művészetek. Ha valamivel el kezd foglalkozni, vagy valami felé érdeklődik, akkor szeret hosszan babrálni az adott dologgal, mélységesen megismerni azt. A felületesség, a felszínesség nem az ő terepe.

Jelmondata: A család mindenek előtt, és szeretném, ha mindenki nagyon szeretne.

2015.10.29. 17:41, AstroWorld.hu Vissza a bloghoz
4 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2016.01.10. 14:27
Molnár Mária

Én pedig ilyen vagyok amit itt le ir igaz rám sokszor tulságosan is anyáskodó és egy nagyon érzelmes szív ami igaz rám .KÖSZÖNÖM EZ TELIBE TALÁLT

Idézet
2016.01.10. 14:23
Kiss Mária

Nem lehet egy kalap alá venni minden Rák jegyűt mert mástól is füg hogy milyen egy Rák viselkedése és hűsége

Idézet
2015.11.23. 10:28
Herczeg Magdolna

Az a rák akit én nagyon közelről ismerek kb 30 évig voltam a felesége. egyáltalán nem ijen. nem hűséges,nem családszerető, inkább önző rettenetes módon, és a művészet egyáltalán nem érdekli, csak a fegyverek.

 

Idézet
2015.11.03. 15:28
Telek Erika

Nagyon igaz minden leirt szó: Ilyen vagyok:  Álarcos!

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
E-mail jóslás

 
Rontásvizsgálat

 
Ajándék neked!

 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Pénzenergia

 
Pénzenergia

 
Szerelmi kötés

 
Legfrissebb cikkek
Friss bejegyzések
2016.03.08. 22:59
2016.02.21. 22:28
2016.02.10. 19:13
2016.02.07. 20:49
2016.01.07. 19:24
 
Hirdetés

 
Regisztráció
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Tetszett? Oszd meg!
 
 

 

 

AstroWorld - Bennünk a jövőd! 2010 - 2016 ˆ Minden jog fenntartva
Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-53560/2012 -  Általános Szerződési Feltételek

tumblr hit tracking tool

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!